Best Dental

Elena Udrea, vizitată de mama și de prietena sa Ruxandra Dragomir

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 11:03

  • print
  • |
elena-udrea-vizitata-de-mama-si-de-prietena-sa-ruxandra-dragomir-46222-1.jpg

Ruxandra Dragomir și mama Elenei Udrea au mers vineri să o viziteze pe aceasta în arest.

Vineri dimineaţă, mama Elenei Udrea a vizitat-o în Arestul Central al Capitalei, ocazie cu care i-a adus fostei şefe PMP şi un buchet de flori. La scurt timp după sosirea Mariei Veliceasa, la Arestul Central a sosit şi Ruxandra Dragomir, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea.

"Nu mă aşteptam niciodată la aşa ceva", a spus Ruxandra Dragomir, referitor la decizia de menţinere a măsurii arestului preventiv în cazul Elenei Udrea.

Totuși, prietena fostului ministru a declarat că este optimistă și că speră că va petrece Paștele împreună cu Udrea. Asta pentru că avocații Elenei Udrea au anunțat că luni vor face o solicitare pentru înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu în cazul fostei șefe a PMP.

Până atunci însă, Elena Udrea rămâne după gratii, după ce magistraţii Curţii Supreme au respins contestaţia făcută de fostul ministru al Turismului privind prelungirea arestului preventiv, în dosarul Gala Bute, în care este acuzată de abuz în serviciu şi luare de mită.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:20