Elon Musk face recrutări în România! Miliardarul a pus ochii pe piața muncii de la noi!

Anca Bratu, 24 noiembrie 2022, Ora 20:39

  • print
  • |
elon-musk-angajari-romani-46998-1.jpeg

Elon Musk organizează în București un eveniment cu scopul de a atrage personal calificat pentru Tesla Motors, constructorul de mașini electrice. Miliardarul își dorește forță de muncă din România.

Cei care se vor prezenta la interviu trebuie să știe ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a lucra pentru miliardarul american. De reamintit faptul că, Tesla a mai făcut angajări și în luna august.

Prețul acțiunilor Tesla a scăzut cu peste 50% de la începutul acestui an, iar Elon Musk a renunțat la acțiuni în valoare de cel puțin 15 miliarde de dolari. Însă, acesta nu este un motiv pentru care cel mai mare producător de mașini electrice să nu se dezvolte. 

Tesla face angajări masive în România, iar la secțiune de recrutare de pe site-ul oficial al companiei este un anunț cu privire la un eveniment de recrutare, Batch Day, programat pe 13 decembrie 2022, în Capitală. Evenimentul va avea loc între 16.00 și 19.00.

"Echipa noastră de recrutare găzduiește o zi dedicată celor care vor să se angajeze pe 13 decembrie, de la ora 16.00 la 19.00, în care aplicanții vor avea oportunitatea să întâlnească echipa noastră locală de recrutare, să afle despre posturile disponibile și să participe la interviuri pe loc", se precizează în comunicatul companiei americane din Silicon Valley, preluat de dailybusiness.ro

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, iar CV-ul trebuie depus tot în limba engleză, deoarece posturile sunt diponibile pentru cei care cunosc această limbă. 

Potrivit Tesla Motors "solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate,dizabilitate,statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile".

Posturile disponibile sunt:

-Service Manager

-Mobile Service Technician

-Parts Advisor

-Operations Specialist

-Tesla Sales Expert

De asemenea are nevoie de un consilier de vânzări care să fie un "ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă" și un coordonator al operațiunilor care să asigure livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari, spune dailybusiness.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou