Expertul care a prezis cataclismul din Turcia vorbește despre un nou seism în martie! "Ar putea fi și peste magnitudinea 8"

Mirela Ene, 28 februarie 2023, Ora 16:28

  • print
  • |
expertul-care-a-prezis-cataclismul-din-turcia-vorbe-te-despre-un-nou-seism-in-martie-ar-putea-fi-i-peste-magnitudinea-8-47549-1.jpg

Cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia cu doar trei zile înainte să ca acesta să se producă, Frank Hoogerbeets, a anunțat un nou cutremur de mare forță peste câteva zile.

"O convergență a geometriei planetare critice în jurul datei de 2 și 5 martie poate duce la o activitate seismică mare până la foarte mare, posibil chiar și un cutremur de mare forță în jurul 3-4 martie și/sau 6-7 martie", a scris Frank Hoogerbeets pe Twitter.

"Din nou, am putea asista la un eveniment seismic major spre mare ca rezultat.

Ar putea fi de magnitudine medie 7, dar și mult peste magnitudinea 8. Nu exagerez aici, nu încerc să creez teamă. Acesta este un avertisment, deoarece geometria planetară critică pe care o vedem aici este cunoscută pentru a provoca evenimente seismice majore sau mari. Și nu ar trebui să îl subestimăm.

Acum s-ar putea să nu fie doar un singur eveniment seismic mare, ar putea fi mai multe evenimente seismice cu mult peste magnitudinea 6 în această primă săptămână din martie. Și de fapt, am putea avea de-a face cu două scenarii aici.

Fie vom avea cel mai mare eveniment seismic în jurul datei de 3 sau 4, imediat după geometria planetară critică din data de 2. Sau apoi poate și o creștere seismică după data de 5, care va fi în jurul datei de 6, 7, la momentul lunii pline.

Sau am putea vedea o creștere seismică suplimentară în jurul datei de 3, 4 și apoi cel mai mare seismic eveniment în urma geometriei planetare pe 5 și va fi în jurul datei de 6, 7 cu luna plină. Nu avem cum să știm. Dar prima săptămână din martie va fi critică, extrem de critică. Din nou, am putea asista la un eveniment seismic cu o magnitudine mult peste 7, poate chiar peste 8 grade", spune el.

Mulți oameni de știință au criticat, de asemenea, teoriile lui Hoogerbeets, negând că mișcarea și poziția planetelor sunt legate de activitatea seismică.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou