Fata de 14 ani răpită la Sibiu de patru bărbați mascați a fost găsită! La mijloc se pare că este vorba despre o poveste "a la Romeo și Julieta"

Mirela Ene, 9 ianuarie 2023, Ora 14:50

  • print
  • |
fata-de-14-ani-rapita-la-sibiu-de-patru-barbati-mascati-a-fost-gasita-la-mijloc-se-pare-ca-este-vorba-despre-o-poveste-a-la-romeo-i-julieta-47252-1.jpeg

Apar noi detalii în cazul fetei de 14 ani care ar fi fost răpită de patru bărbați mascați din casă. Surse apropiate anchetei au spus pentru GÂNDUL că adolescenta face parte dintr-o familie de țigani și fusese „promisă" unui tânăr pentru căsătorie. Ea, însă, iubea pe altcineva, iar cel care ar fi furat-o de acasă ar fi și cel care îi furase inima. 

Dornic să îi arate că vrea să își petreacă tot restul vieții cu ea, tânărul amorezat, ajutat de alți trei bărbați, a dat buzna în casa fetei, luni dimineața, la ora 03:30, a luat-o pe sus și a urcat-o într-o mașină. Au plecat, apoi, cu toții, și nimeni nu știe unde s-au dus.

Familia fetei a depus o plângere la poliție pentru lipsire de libertate, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Asemenea cazuri sunt frecvente în rândul persoanelor de etnie romă și, de cele mai multe ori, fetele ajung să se căsătorească cu bărbații care le fură.

Adolescenta de 14 ani din Sibiu ar fi fost răpită din casă în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03:30. Patru indivizi mascați ar fi luat-o cu forța și au obligat-o să se urce într-o mașină, iar apoi s-au făcut nevăzuți.

Poliția a emis „Alertă Răpire Copil".

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani", a transmis, luni dimineața, Poliția Română.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil", constituindu-se celulă de criză, conform Poliției Române.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

„Semnalmente: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete auri, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu", potrivit sursei citate.

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Poliția are deja un suspect. Este vorba despre un bărbat de 23 de ani, care conduce o mașină marca BMW, de culoare gri.

Individul are ochi căprui, părul șaten și constituție corpolentă.

Update: 14.36 În urma cu puțin timp, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reușit depistarea fetiţei dispărute, în municipiul Sibiu. Ea nu a fost victima vreunei infracțiuni comise cu violență. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată. 

La sediul IPJ Sibiu este condus un tânăr de 13 ani, în prezența căruia se afla minora la momentul depistării, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, stabilirii tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou