Best Dental

Compania Ford cheamă autoturismele în service. 640.000 de mașini sunt în pericol de incendiu!

Anca Bratu, 24 noiembrie 2022, Ora 18:51

  • print
  • |
ford-sua-europa-incendiu-46997-1.jpeg

640.000 de autoturisme FORD vândute în întreaga lume sunt invitate, de companie în service, din cauza riscului de incendiu ca urmare a unor fisuri la injectoarele de combustibil. tansmite Reuters.

Marele producător american de automobile a precizat că retragerea afectează modelelel e teren Bronco Sport și Escape, produse în perioada 2020-2023. Toate aceste automobile au motoare de 1,5 litri și trei cilindri. Sunt vizate 520.000 de vehicule din SUA și aproximativ 114.000 de mașini din alte țări.

Ford a precizat că atunci când motoarele acestor SUV-uri funcționează, este posibil ca o fisură la injector să provoace scurgeri de combustibil. Acest fapt ar duce la un incendiu sub capotă. Cu toate aceste probleme puse pe tapet, Ford nu a recomandat proprieterilor să înceteze să mai conducă vehiculele deoarece incendiile sunt rare și, în general, nu au loc atunci când motorul este oprit.

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan, cu aproximativ 190.000 angajați, din întreaga lume.

În Europa, Ford este responsabilă pentru producerea, vânzarea și întreținerea vehiculelor marca Ford pe 50 de piețe individuale și are aproximativ 45.000 de angajați.

În luna martie, constructorul Ford a transferat proprietatea fabricii de la CRaiova către partenerul său Ford Otosan, cel mai mare producător de vehicole comerciale din Europa.

Ford și Ford Otosan speră ca procesul de transfer al proprietății să fie finalizat în cel de-al treilea trimestru al anului 2022.

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou