Fraier și ăla

Teo Popa, 31 ianuarie 2023, Ora 21:06

  • print
  • |
fraier-i-ala-47379-1.jpg
Fraier și ăla
In timp ce Olăroiu câștigă peste 5 milioane de euro pe an, prin China și Emiratele Arabe Unite, având legături din ce în ce mai vagi cu fotbalul, Gică Hagi a ales să cheltuie tot ce a strâns ca fotbalist, făcând singura Academie de fotbal din România.
Hagi a ajuns printre cele mai ironizate personalități din România, fiindcă nu vorbește ca un academician și le zice din suflet, direct, așa cum a învățat și a simțit în anii în care strălucea la Real Madrid sau Barcelona.
Pentru mulți români, s-au șters și anii ăia și nopțile magice de la mondialul din SUA, și a rămas doar un fraier semi-agramat, care nu e șmecher ca Olăroiu și se duce-n cap încercând să facă o Academie într-o țară mai stearpă ca un teren viran.
Hagi a bătut în week-end Steaua (FCSB) iar golul victoriei l-a marcat un puști român de 17 ani.
Fraier și ăla, la ora aia trebuia să fie și el ca băieții, în oraș, la o păcănea.
.
.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou