Fratele lui Tzancă Uraganul, săltat de mascați după ce s-a dat drept preot, câștigând astfel sume mari de bani

Anca Bratu, 6 decembrie 2022, Ora 11:10

  • print
  • |
fratele-lui-tzanca-uraganul-saltat-de-mascati-dupa-ce-s-a-dat-drept-preot-ca-tigand-astfel-sume-mari-de-bani-47079-1.jpg

Autoritățile fac percheziții la mai mulți indivizi care s-au dat drept preoți. Descinderile au avut loc în județul Prahova, iar preoții falși câștigau sume mari de bani, după ce spuneau că vor rezolva orice problemă. Unul dintre ei este fratele manelistului Tzancă Uraganul, și cel mai probabil, va fi reținut.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. 

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune participă și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova. 

Unul dintre bărbații care se dădeau drept preoți este chiar fratele lui Tzanca Uraganul. Cel mai probabil, acesta va fi reținut.  

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou