Best Dental

Gabriel Cotabiță a fost transferat la spitalul Elias

Ziarul Atac, 16 iunie 2015, Ora 11:39

  • print
  • |
gabriel-cotabita-a-fost-transferat-la-spitalul-elias-46585-1.jpg

Medicii de la spitalul Floreasca anunţau săptămâna trecută că starea lui Gabriel Cotabiţă s-a ameliorat. Aceştia au decis să îl mute pe Cotabiţă de la Floreasca la Elias, pentru recuperare.

Cotabiţă a ajuns la spitalul Elias marţi dimineaţă.

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă s-a îmbunătăţi. Artistul poate merge susţinut şi nu mai are nevoie de aparate. Respiră singur, iar pulsul şi tensiunea arterială sunt la valori care nu îi pun viaţa în pericol.

"Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias şi intră într-un proces complex de recuperare", a declarat directorul medical al unităţii sanitare, Dana Safta, pentru Mediafax. Ea a precizat că nu se pune problema ca Gabriel Cotabiţă să fie supus vreunei intervenţii chirurgicale, ci a fost internat la Spitalul Elias strict pentru recuperare complexă.

Starea lui Gabriel Cotabiţă este uşor ameliorată, au anunţat, joia trecută, reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, precizând că nu mai este alimentat prin tub, artistul beneficiind de şedinte de fizio-kinetoterapie şi asistenţă psihologică.

"Pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică, cu dezorientare temporospaţială şi perioade de agitaţie psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator şi hemodinamic, starea generală fiind uşor ameliorată", au anunţat, în ultimul comunicat de presă, reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde Gabriel Cotabiţă este internat de peste o lună.

În plus, Cotabiţă este alimentat pe cale orală şi este mobilizat zilnic, beneficiind de şedinte de fizio-kinetoterapie şi asistenţă psihologică. Cântăreţul este aşezat zilnic la marginea patului şi chiar a făcut, susţinut, câţiva paşi. Este hrănit cu alimente moi, dieta zilnică fiind realizată în funcţie de recomandările nutriţioniştilor.

 

 

 

EDITORIAL

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

 Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat ROTATIVA și LIPSA DE LEGITIMITATE În vara anului 2012, un acoperit al serviciilor de informații, infiltrat la Palatul Cotroceni pe poziția de consilier prezidențial, îi susura lui Traian Băsescu în urechi scenariul conform căruia PDL poate câștiga alege ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou