BREAKING NEWS: Gabriel Cotabiță, găsit INCONȘTIENT într-un hotel din Capitală

Ziarul Atac, 8 mai 2015, Ora 14:10

  • print
  • |
gabriel-cotabita-gasit-inconstient-intr-un-hotel-din-capitala-46479-1.jpg BREAKING NEWS

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, vineri, după ce a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală, cel mai probabil acesta suferind un stop cardiorespirator.

Angajaţii hotelului au sunat la 112, anunţând că artistului i s-a făcut rău.

În incinta hotelului se afla şi un medic universitar, care a început imediat resuscitarea lui Gabriel Cotabiţă şi a continuat-o până în momentul sosirii echipajului SMURD.

Potrivit unor surse, starea artistului este una critică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a confirmat, pentru Mediafax, că un echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, iar după ce persoana respectivă a fost resuscitată şi stabilizată a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Gabriel Cotabiţă are de ceva vreme probleme cu inima. Într-un interviu acordat recent, el declara că, printre alte metode de tratament, a ales-o şi pe cea naturistă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că artistul, care este în stare de inconştienţă, este încă în investigaţii, deci nu poate furniza mai multe amănunte despre starea lui.

Cel mai probabil, cântăreţul Gabriel Cotabiţă va fi internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, a mai spus Bogdan Opriţa.

Bogdan Opriţa a mai precizat că, în prezent, pacientul este intubat şi ventilat mecanic.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou