Best Dental

Gabriel Cotabiță, primele semne după șase zile de comă

Ziarul Atac, 14 mai 2015, Ora 12:03

  • print
  • |
gabriel-cotabita-primele-semne-dupa-sase-zile-de-coma-46502-1.jpg

După 6 zile de comă, Gabriel Cotabiță a avut primele reflexe, spun surse din personalul medical. Acest lucru arată că are încă activitate cerebrală, deşi creierul a suferit leziuni grave.

Extrem de reţinuţi în a da informaţii despre starea pacientului Gabriel Cotabiţă, medicii de la Spitalul de Urgenţă au făcut până acum tot posibilul să-l salveze. Conform unor surse din spital şi în ciuda pronosticurilor dezastruoase care s-au vehiculat, ieri, existau, se pare, speranţe pentru solist, deoarece, la unul dintre controalele medicale, acesta ar fi avut reflexe, ceea ce presupunea activitate cerebrală.

"Are reflexe slabe, dar faptul că ele există arată că mai sunt speranţe pentru viaţa lui. Confirmă astfel existenţa impulsurilor electrice în creier. Nu este în moarte cerebrală. Se află de şase zile în comă. După ce vor fi oprite aparatele, s-ar putea vedea reacţia organismului", spunea, miercuri, pentru Libertatea, o sursă din rândul personalului medical, care a intrat în contact cu echipa care îl monitorizează permanent pe Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă a fost internat vineri la secţia de Terapie Intensivă de la "Floreasca", după ce a căzut la pământ inconştient în sala de fitness a unui hotel din Capitală. Starea de sănătate a îndrăgitului cântăreţ este în continuare critică.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:49