Gabriela Firea, dispută cu fiul cel mare

Valeriu Daniel, 27 noiembrie 2014, Ora 10:47

  • print
  • |
gabriela-firea-disputa-cu-fiul-cel-mare-44559-1.jpg

Gabriela Vrânceanu Firea a primit o lovitură cruntă din partea fiului ei vitreg. Deși a fost puternic implicată în campania lui Victor Ponta, purtătorul de cuvânt al PSD a fost trădată chiar de membrii familiei sale.

Răzvan Firea, fiul vitreg al purtătorului de cuvânt al PSD, a lăsat să se înţeleagă, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că l-a votat pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

"Ieri a fost ziua mea. Acum 25 de ani, primeam cadou o revoluţie. Aseară am suflat în lumânări, dorindu-mi un preşedinte. Dorinţa mi s-a îndeplinit. Indiferent ce se va întâmpla în continuare, bun sau rău, am demonstrat că decizia ne aparţine, în ciuda multora, care nu au crezut în forţa nostra. Aş vrea să mulţumesc generaţiei mele, care poate până ieri nu ştia care e stânga şi care este dreapta, însă a demonstrat că are o voce, o voce puternică, ce pusă la încercare, se poate transforma într-un vuiet de neînvins", a scris Răzvan Firea, pe Facebook, la numai o zi după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou