Best Dental

Geoană se implică în scandalul dintre Răduleasca și homosexuali

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 17:46

  • print
  • |
geoana-se-implica-in-scandalul-dintre-raduleasca-i-homosexuali-46305-1.jpg

Mircea Geoana se alatură campaniei 'De la mine ai un nu' începută de organizația ActiveWatch ca urmare a afirmațiilor Mihaelei Rădulescu la adresa comunității gay.

Campania urmărește să semnaleze public încălcarea drepturilor prin afirmații discriminatoare și să sancționeze un astfel de discurs: "Discursul public făcut fără responsabilitate, care instigă la discriminare, trebuie sancționat. Trimite acasă intoleranța. Dă cartonaș roșu discriminării. Spune-i în față "DE LA MINE AI UN NU!„ este mesajul campaniei care cheama cat mai multi oameni sa i se alature.

Mircea Geoană a făcut-o și el: "De la Washington, din inima unei lumi care s-a construit și a crescut în jurul ideii de libertate, abuzurile din societatea românească se văd parcă și mai pregnant. De aceea, am simtit că este și datoria mea, ca politician, dar în primul rând ca persoană publică, să amendez derapajele din discursul public al celor care discriminează și instigă la intoleranță. Puteți face la fel pe www.delamineaiunnu.ro", a scris el pe Facebook.

Printre cei care s-au alăturat inițativei se numără: fondatorul SMURD Raed Arafat și personalități precum Maurice Munteanu, Robert Ratiu, Cristina Bazavan, Simona Tache, George Ivascu, Andrea Raicu, Mircea Toma și alții.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:35