Geoană, Șova și Vanghelie, EXCLUȘI din PSD

Mălina Andrei, 27 noiembrie 2014, Ora 18:08

  • print
  • |
geoana-sova-si-vanghelie-exclusi-din-psd-44569-1.jpg

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Propunerea de excludere a fost votată cu 80 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi două abţineri, au relatat sursele citate.

Potrivit Statutului PSD, excluderile se votează cu două treimi din membrii CExN.Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, joi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că s-a decis ca în primăvara anului viitor să aibă loc Consiliul şi Congresul, în care se va alege o nouă echipă de lideri şi se va decide proiectul politic pentru următorii cinci ani.

Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, joi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că s-a decis ca în primăvara anului viitor să aibă loc Consiliul şi Congresul, în care se va alege o nouă echipă de lideri şi se va decide proiectul politic pentru următorii cinci ani.

"E nevoie de timp ca noul proiect pentru 2015-2019 să fie construit", a precizat Ponta, adăugând că este vorba de "noul proiect politic,de noua echipă politică şi tot ceea ce înseamnă proiecte, oameni şi capacitatea de a le pune în aplicare".

"Actuala conducere va asigura conducerea până în primăvară, atunci când la Consiliu şi la Congres nu doar se va alege o echipă de lideri ci se va decide proiectul politic în următorii cinci ani", a ţinut să menţioneze preşedintele PSD.

"Am ieşit din sală pentru că mi-a fost greaţă! Pe mine nu mă mai interesează, în acest moment, niciun plan cu PSD-ul. Acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână. Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu acelaşi candidat peste 5 ani?", a declarat Marian Vanghelie, la ieşirea de la şedinţa PSD.Victor Ponta a afimat că prima decizie adoptată în cadrul Consiliului Executiv a fost de a organiza forurile principale de decizie, Consiliul şi Congresul, în primăvara anului viitor.

Întrebat dacă intenţionează să-şi facă partid, acesta a replicat: "Voi ce credeţi?"

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou