George Copos ar putea fi eliberat condiționat

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 12:52

  • print
  • |
george-copos-ar-putea-fi-eliberat-conditionat-45393-1.jpg

George Copos cere să fie eliberat condiționat din închisoare. Cererea acestuia urmează că se judece pe 11 februarie.

Comisia penitenciarului Rahova a trimis o propunere de eliberare condiționată către Judecătoria Sectorului 5 pentru George Copos. Pe 11 februarie, judecătorii vor analiza propunerea și vor decide dacă fostul patron al Rapidului va fi sau nu eliberat condiționat, scrie sport.ro.

Copos întrunește, din punctul de vedere al comisiei de specialitate a penitenciarului, condițiile pentru eliberarea condiționată, având în vedere că are 61 de ani, s-a implicat activ în programul din cadrul penitenciarului Rahova, a avut ore de muncă în atelierul de tâmplărie al penitenciarului, dar și datorită comportamentului exemplar.

George Copos este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută pedeapsa de trei ani şi opt luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou