Gigi Becali are toate șansele să iasă din închisoare. Întrunește toate condițiile pentru a fi liber

Mălina Andrei, 5 martie 2015, Ora 13:54

  • print
  • |
gigi-becali-are-toate-sansele-sa-iasa-din-inchisoare-intruneste-toate-conditiile-pentru-a-fi-liber-45848-1.jpg

Gigi Becali întrunește toate condițiile pentru a fi liber.

La finalul ședinței Comisiei Naționale pentru eliberare condiționată la care s-a prezentat latifundiarul, joi, pentru a-i fi analizat dosarul a fost informat că întrunește toate condițiile pentru a fi liber.

"Gigi Becali are speranțe mari că vineri, după ce o să se prezinte în fața completului de judecată de la Tribunalul Medgidia, va fi declarat liber de către instanță. Astfel, dacă procurorii nu vor depune recurs, poate fi acasă la începutul săptămânii viitoare. Mai precis, luni poate fi eliberat definitiv și poate merge acasă", au precizat apropiații lui Gigi becali pentru Fanatik.

Gigi becali a fost învoit, joi, de la muncă pentru a se prezenta în fața Comisiei, durata întregului proces fiind de aproximativ șase ore: "La finalul ședinței, ne-a spus că pur și simplu a explodat de bucurie! Le-a mulțumit celor din Comisie și le-a transmis să îi binecuvînteze Dumnezeu!".

Becali ar putea fi în libertate din aprilie, potrivit lui Valeriu Argăseală.Într-un interviu acordat ziarului Ring, presedintele Stelei a declarat că evaluările vor începe în această săptămână.

"Cred că Gigi Becali va fi eliberat condiționat. Mă bazez pe faptul că în această săptamână vor începe evaluările. E foarte posibil ca, într-o lună, Gigi să iasă din închisoare. Nu doresc să intru in detalii juridice, dar eu cred că a îndeplinit condițiile"

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou