Best Dental

Guvernul a decis! Se dau vouchere ce depășesc 100 de lei, pentru o anumită categorie de români!

Mirela Ene, 23 noiembrie 2022, Ora 19:35

  • print
  • |
guvern-bani-46991-1.jpeg

Din 2023, nu cresc doar pensiile și salariile, ci și ajutorul de la stat, pentru o anumită categorie de români. Aceștia vor beneficia de vouchere în fiecare lună.

Guverenul a pregătit un stimulent financiar ce va fi acordat lunar unei categorii aparte de persoane, pe toată durata anului 2023. Pe fondul deciziilor ce vizează creșterea pensiilor și a altor tipuri de ajutoare sociale acordate de stat începând cu 1 ianuarie 2023 se află și vouchere de peste 100 de lei.

Copiii și juniorii ce participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la competiții sportive oficiale naționale și internaționale vor putea beneficia lunar, de vouchere în valoare de 150 de lei, potrivit legii semnate de președintele României, Klaus Iohannis. Este vorba de așa n umitele tichete de sportiv.

Tichetele lunare de sportiv vor avea o valoare nominală de 150 de lei și vor putea fi utilizate numai pe teritoriul României, pentru achiziția de articole și echipamente sportive, specifice disciplinei practicate, dar și pentru transportul sportivilor între localități, pentru achiziția de suplimente nutritive sau pentru recuperare medicală.

Iată cine sunt românii care vor beneficia de acești bani

Tichetele de sportiv vor fi valabile doar dacă au înscrisă pe ele o serie și vor cuprinde cel puțin următoarele:

-emitentul și datele sale de identificare;

-valoarea nominală a tichetului;

-spațiu pentru înscrierea numelui, a prenumelui și a codului numeric personal ale sportivului care are dreptul să le utilizeze;

-interdicția de a utiliza tichetul de sportiv în alte scopuri decât în scopul activității sportive;

-seria și numărul legitimației de sportiv, cu menționarea numelui structurii sportive la care acesta este legitimat și categoria de vârstă;

-elementele de identitate vizuală ale structurii sportive și ale Ministerului Sportului.

Voucherele de sportiv au o perioadă de valabilitate de un an de la emitere și vor fi distribuite tinerilor sportivi începând cu 2023. Regulile pentru emiterea lor vor fi stabilite, în cel mult 30 de zile de la data intrării în vigoare a proiectului de față, prin hotărâre de Guvern, potrivit avocatnet.ro.

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou