Best Dental

Guvernul ar putea aproba miercuri majorarea preţului gazelor naturale pentru populaţie

Ziarul Atac, 10 iunie 2015, Ora 15:09

  • print
  • |
guvernul-ar-putea-aproba-miercuri-majorarea-pretului-gazelor-naturale-pentru-populatie-46566-1.jpg

Ministrul Energiei, Adrian Gerea, a declarat că Guvernul ar putea aproba miercuri majorarea preţului gazelor naturale pentru populaţie, la 60 de lei/Mwh, informează Mediafax.

În urmă cu o săptămână, Guvernul a convenit cu reprezentanţii Comisiei Europene (CE) un nou calendar de liberalizare a preţului gazelor pentru consumatorii casnici, care prevede majorări anuale, nu trimestriale ca până în prezent, cu câte 6 lei pe Mwh.

Potrivit noului calendar, preţurile la gazele pentru consumatorii casnici vor creşte de la 53 lei/MWh la 60 lei/MWh din iulie acest an, la 66 lei/MWh în 2016, la 72 lei/MWh lei în 2017 şi la 78 lei/MWh în 2018.

România s-a angajat faţă de Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional să elimine preţurile reglementate în sectorul gazelor şi energie electrică.

 

 

EDITORIAL

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

 Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat ROTATIVA și LIPSA DE LEGITIMITATE În vara anului 2012, un acoperit al serviciilor de informații, infiltrat la Palatul Cotroceni pe poziția de consilier prezidențial, îi susura lui Traian Băsescu în urechi scenariul conform căruia PDL poate câștiga alege ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou