Guvernul scoate la licitație vila RA-APPS în care locuiește Mircea Geoană

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 16:24

  • print
  • |
guvernul-scoate-la-licitatie-vila-ra-apps-in-care-locuieste-mircea-geoana-44863-1.jpg

Vila RA-APPS locuită de Mircea Geoană a fost inclusă, joi, pe lista imobilelor care vor fi scoase la vânzare în primele zile ale anului viitor, prin licitaţie deschisă cu strigare, preţul de pornire fiind stabilit la 588.000 euro, la care va fi adăugată TVA.

Guvernul a decis să scoată la licitație casa în care locuiește senatorul Mircea Geoană. Imobiliul aparține RA-APPS ți este locuit de Mircea Geoană de peste 10 ani. Potrivit ultimelor sale declaratii, acesta este în proces de mutare într-o altă casa după pierderea funcției de Înalt Reprezentant al Guvernului odată cu excluderea sa din PSD.

Imobilul de opt camere cu o suprafaţă de 271,30 mp, teren aferent de 550,07 mp şi anexa de 6,25 mp, amplasat în centrul Bucureştiului, pe strada Cucu Starostescu, lângă Bulevardul Aviatorilor şi Calea Dorobanţilor, are stabilit ca preţ de pornire la licitaţie de 588.000 de euro la care se adaugă TVA.

Licitatia va fi una deschisă, cu strigare, în luna ianuarie 2015.

RA-APPS mai scoate la vânzare alte 36 de imobile din Bucureşti, Predeal, Neptun Olimp şi Cluj Napoca.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou