Haos în Argentina! 5 milioane de oameni au sărbătorit titlul mondial. Fanii au sărit de pe poduri în autobuzul echipeui, iar un suporter a murit!

Diana Ionescu, 21 decembrie 2022, Ora 10:24

  • print
  • |
haos-in-argentina-5-milioane-de-oameni-au-sarbatorit-titlul-mondial-fanii-au-sarit-de-pe-poduri-in-autobuzul-echipeui-iar-un-suporter-a-murit-47185-1.jpg

Nebunie în Argentina, după ce echipa națională, condusă în teren de magistralul Lionel Messi, a câștigat al treilea Campionat Mondial de Fotbal din istorie. Cinci milioane de oameni au sărbătorit pe stradă succesul „pumelor", dar petrecerea s-a încheiat cu o tragedie. Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce a căzut de pe acoperișul unei clădiri, iar un copil a ajuns în stare gravă la spital, scrie playtech.ro.

A fost haos în Argentina, după ce naționala de fotbal a ajuns acasăcu titlul mondial. Guvernul a dat o zi liberă, iar autoritățile se așteptau ca un milion de oameni să iasă pe străzi la sărbătoare. Au fost de cinci ori mai mulți, iar petrecerea s-a transformat în haos. Inițial jucătorii s-au plimbat prin Buenos Aires cu un autobuz decapotabil, dar la un moment dat, din cauza aglomerației, autovehiculul nu a mai putut să înainteze prin mulțime. Au fost fani care au sărit de pe poduri sau clădiri în autobuz, iar fotbaliștii primei reprezentative au fost urcați în elicoptere și doar au survolat centrul capitalei.

Jurnaliștii au mai notat că au fost câțiva suporteri care au căzut pe stradă, după ce au încercat să sară în autobuzul unde se aflau jucătorii lui Lionel Scaloni.  

Presa din Buenos Aires scrie despre tragediile înregistrate în timpul acestei parade. Un tânăr de 24 de ani a căzut de pe acoperișul unei clădiri și a murit la spital din cauza rănilor grave de la cap. Un copil de cinci ani este comă, după ce a fost lovit în cap de o bucată de marmură dintr-un monument din Piața San Martin. 

După această petrecere, fotbaliștii au plecat să sărbătorească alături de familie. Lionel Messi și soția lui au mers în Rosario, unde au fost așteptați de câteva mii de oameni. Fanii se aflau chiar și în fața casei, iar mașina condusă de Antonela a avut nevoie de intervenția polițiștilor ca să ajungă acasă. „De la Grandoli (n.r. - clubul unde Messi a făcut primii pași în fotbal) până la Campionatul Mondial din Qatar au trecut aproape 30 de ani. Au fost aproape trei decenii în care mingea mi-a oferit multe bucurii și, de asemenea, puțină tristețe.

Întotdeauna am visat să fiu campion mondial și nu am vrut să mă opresc din a încerca, chiar știind că s-ar putea să nu se întâmple niciodată.

Acest trofeu pe care l-am câștigat este și pentru toți cei care nu au reușit înainte, cum s-a întâmplat și în 2014, în Brazilia, unde toată lumea a meritat ​​pentru modul în care a luptat până în finală, au muncit cu toții din greu și și-au dorit la fel ca mine. Meritam să câștigăm acea finală nenorocită.

Este și pentru Diego, care ne-a încurajat din ceruri. Și pentru toți cei care au susținut mereu echipa națională fără să se uite atât de mult la rezultate, ci mai degrabă la dorința pe care am pus-o mereu în teren, chiar și atunci când lucrurile nu au mers așa cum ne-am fi dorit.

Și, bineînțeles, este și pentru acest frumos grup care s-a format la națională, cu staff-ul tehnic și toți oamenii din anturajul Argentinei, cei din spate, care lucrează zi și noapte ca să ne fie nouă mai ușor.

De multe ori, eșecul face parte din călătorie și din procesul de învățare, iar fără dezamăgire este imposibil să reușești. Mulțumesc mult, din suflet! Hai, Argentina!", a scris Messi.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou