Ianukovici cere evitarea unei „băi de sânge” în estul Ucrainei

Dan Alexandru, 22 aprilie 2014, Ora 07:43

  • print
  • |
ianukovici-cere-evitarea-unei-bai-de-sange-in-estul-ucrainei-39565-1.jpg

Viktor Ianukovici, preşedintele ucrainean demis, le-a cerut noilor autorităţi de la Kiev să „îşi retragă imediat toate forţele armate" din regiunile din estul Ucrainei, pentru a evita o „baie de sânge", într-un mesaj citat luni de agenţia RIA Novosti.

„Dată fiind agravarea bruscă a situaţiei din estul Ucrainei, cer ca toate forţele armate ucrainene să se întoarcă la bazele lor şi să fie lansat imediat un dialog de pace cu liderii aleşi de populaţia regiunilor din est", a declarat Ianukovici, citat de Mediafax.

„Sunteţi la doi paşi de o baie de sânge. Opriţi-vă!", a mai spus el. Fostul președinte a cerut militarilor și membrilor forţelor speciale ucrainene să nu depășească limitele și să nu „execute ordine criminale".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou