Ilie Sîrbu și Viorel Hrebenciuc au părăsit sediul DNA Brașov

Mălina Andrei, 15 octombrie 2014, Ora 14:25

  • print
  • |
ilie-sirbu-si-viorel-hrebenciuc-au-parasit-sediul-dna-brasov-43928-1.jpg

Senatorul PSD Ilie Sârbu și deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, au părăsit sediul DNA Brașov după aproximativ două ore de audieri. Cei doi sunt urmăriţi penal într-un dosar de retrocedare ilegală a 90.000 de hectare de pădure.

Liderul Senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a părăsit primul sediul local al DNA. Sârbu a plecat fără a face vreo declarație. "Nu am nicio declaraţie de făcut", a spus acesta.

Deputatul Viorel Hrebenciuc (PSD), a declarat că nu a făcut presiuni asupra nimănui şi că se va consulta cu avocaţii. Social-democratul susţine că nu ştie dacă se va cere ridicarea imunităţii în cazul său. Chiar dacă a fost adus cu jandarmii, Hrebenciuc a declarat că nu are nimic de reproşat autorităţilor, aceasta fiind procedura în noul Cod penal.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou