Întâlnire Adrian NĂSTASE - Codrin ȘTEFĂNESCU la JILAVA

Cristian Blănuţă, 25 iulie 2014, Ora 15:59

  • print
  • |
intalnire-adrian-nastase-codrin-stefanescu-la-jilava-42012-1.jpg

Surse din Ministerul Justitiei sustin ca fostul premier Adrian Nastase, incarcerat la Penitenciarul Jilava, a avut astazi o intalnire de urgenta cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Intalnirea a durat cateva ore potrivit surselor citate. Codrin Stefanescu a fost insotit de Andrei, fiul cel mare al lui Adrian Nastase.

Contactat de stiripesurse.ro , secretarul general adjunct al PSD a confirmat vizita la penitenciar, dar a refuzat sa dea orice fel de detaliu.: "Da. Este adevarata informatia. Ma abtin de la orice comentarii".

Interesant este ca vizita vine chiar inainte de intalnirea foarte importanta de marti de la Craiova, cand premierul Victor Ponta va fi anuntat drept candidat al PSD la alegerile prezidentiale.

De mentionat ca e prima vizita de acest fel in afara familiei la Adrian Nastase.
Adrian Nastase anunta miercuri - 23 iulie ca atunci cand se va elibera va face o conferinta de presa foarte importanta.

Deocamdata, Judecatoria Sectorului 4 a decis ca Adrian Nastase poate fi eliberat dupa efectuarea unei treimi din pedeapsa, dar solutia nu e executorie si a si fost atacata cu contestatie la Tribunalul Bucuresti.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou