Ioan Rus trimite Corpul de Control peste TAROM

Cristian Blănuţă, 16 septembrie 2014, Ora 12:44

  • print
  • |
ioan-rus-trimite-corpul-de-control-peste-tarom-43345-1.jpg

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunțat, marți, că trimite Corpul de Control la compania TAROM pentru a vedea dacă există probleme de management şi, de asemenea, dacă piloţii s-au angajat să asigure cursele următoare ale operatorului aerian.

Surse din Ministerul Transporturilor au anunțat, marți, după ce sindicatele din TAROM au discutat cu reprezentanții ministerului, că ministrul Ioan Rus va trimite Corpul de Control la compania aeriană.

"Ministrul Transporturilor a spus că va trimite Corpul de Control la TAROM pentru că sindicatele au sesizat un management defectuos. Până luni se mai poartă discuții. S-a format o comisie cu reprezentanți de la Ministerul Transporturilor, de la sindicate și din companie, care să găsească soluții pentru deblocarea situației de la TAROM urmând ca luni aceste soluții să fie prezentate ministrului Transporturilor. Reprezentanții sindicatului s-au angajat să asigure cursele până luni când va fi o nouă întâlnire (cu ministrul - n.r.)", au precizat sursele, citate de Agerpres. 

Ministrul Transporturilor a convocat, marți, conducerea TAROM, dar și reprezentanții sindicatelor, stabilind cu cei din urmă că se va respecta orarul de zbor până luni, când vor fi reluate discuțiile de la Transporturi.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou