Ion Cristoiu: Turcescu face un joc operativ!

Cristian Blănuţă, 22 septembrie 2014, Ora 09:03

  • print
  • |
ion-cristoiu-turcescu-face-un-joc-operativ-43471-1.jpg

Ion Cristoiu spune că Robert Turcescu, prin autodenunțul de la B1TV, nu face altceva decât un joc operativ care s-ar afla în strânsă legătură cu declarațiile președintelui Traian Băsescu, referitor la prezidențiabilul ofițer acoperit.

"Toți cei care se îndoiesc de adevărul momentului creat de Robert Turcescu invocă falsitatea documentelor reproduse. Un livret militar de rezervist, în condițiile în care și dacă ar fi lucrat la DIA, Robert Turcescu n-ar fi  avut drept legitimație livretul de rezervist.

Ca să nu mai spun că ofițerul acoperit nu merge la casieria unității pentru a primi salariul împreună cu fluturașul, din simplul motiv că s-ar trăda față de casieră!

Pe mine însă m-a șocat textul lui Robert Turcescu.

Robert Turcescu lucrează în televiziune, dacă nu mă înșel, din 2004.

Am făcut multe emisiuni împreună. Nu mi s-a părut o clipă un exaltat.
Dimpotrivă, chiar și prin raportare la mine, care mai am momente de pasiune în public, Robert Turcescu mi s-a părut totdeauna un lucid, un ins care-și stăpînește emoțiile și, ca orice ziarist profesionist, greu de impresionat cu ceva.

Textul de pe blog dezvăluia un exaltat, un om într-o criză sufletească, un descumpănit în urma unei întîmplări dramatice, un apucat", a scris Cristoiu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou