Best Dental

Ion Țiriac vrea să fie înmormântat la Bellu! Miliardarul construiește 18 cripte pentru familie

Mirela Ene, 30 ianuarie 2023, Ora 02:41

  • print
  • |
ion-iriac-vrea-sa-fie-inmormantat-la-bellu-miliardarul-construie-te-18-cripte-pentru-familie-47358-1.jpeg

Miliardarul în vârstă de 83 de ani și-a cumpărat recent un loc de veci în cimitirul Bellu, în valoare de 80.000 de euro. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către bunul său prieten, Ilie Năstase. 

De câteva luni bune, Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci în cimitiriul Bellu care conține 18 cripte pentru întreaga familie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de bunul său prieten, Ilie Năstase.

Conform viva.ro al doilea cel mai bogat român a achiziționat o parcelă de pământ în cimitirul Bellu, contra sumei de 80.000 de euro, echivalentul unui apartament cu două camere în București.

Trebuie menționat că pe acest loc, pot fi amenajate 12 cripte subterane și 6 cripte supraterane. Totodată, acestea urmează să fie realizate din marmură și granit.

În urmă cu un an, Ion Țiriac îi mărturisea lui Ilie Năstase că și-a cumpărat o parcelă de pământ în cimitirul Bellu.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

Nu am ce să-i las eu lui. Poate el mie. Despre Ion știe toată lumea că e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că, atât eu, cât Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu. Şi Țiriac a adăugat pe loc: 'Te invit la mine!' M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: 'Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!", a relatat Ilie Năstase, potrivit sursei menționate.

Miliardarul ia pensie de la statul român

Amintim că Ion Țiriac a fost ofițer în Ministerul de Interne timp de 20 de ani, după retragerea din tenis. De asemenea, sursa menționată notează că miliardarul încasează o pensie lunară în valoare de 12.000 de lei de la statul român.

 

 

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou