Jaf la o casă de amanet din Constanţa

Florentina Șerbănescu, 21 aprilie 2014, Ora 17:19

  • print
  • |
jaf-la-o-casa-de-amanet-din-constanta-39562-1.jpg

Un jaf a fost comis luni dimineaţă, cu puţin înainte de ora 4, la o casă de amanet din Constanţa. Hoţii au plecat cu două kilograme de aur şi bani, prejudiciul fiind estimat la 100.000 de lei.

În timp ce două angajate dormeau în interiorul casei de amanet, doi hoţi au pătruns fără efort în unitate, uşa secundară fiind neîncuiată. Cele două femei spun că au fost trezite şi ameninţate verbal, răufăcătorii neavând asupra lor arme sau obiecte contondente. Ele le-au dezvăluit locul în care erau ascunse valorile din casa de amanet, care nu erau încuiate într-un seif.

Anchetatorii vor stabili dacă uşa din spate a casei de amanet a rămas descuiată din greşeală sau intenţionat. Ei nu au dat detalii privind înregistrările preluate de camera de luat vederi, dat fiind că ancheta este în desfăşurare. Prejudiciul este estimat la 100.000 de lei, în bani şi bijuterii.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou