Jandarmi bucureșteni împușcați într-o misiune! O armă s-a descărcat din greșeală

Anca Bratu, 23 martie 2023, Ora 09:40

  • print
  • |
jandarmi-bucure-teni-impu-cati-intr-o-misiune-o-arma-s-a-descarcat-din-gre-eala-47674-1.jpeg

Doi jandarmi au fost răniți după ce o armă s-a descărcat din greșeală. Incidentul a avut loc între localitățile Glina și Pantelimon, în timpul unei misiuni.

Potrivit Jandarmeriei, cei doi se aflau în misiune de patrulare în apropierea centurii orașului București. Ei au observat mai multe persoane care furau fier de pe un teren viran și au încercat să le oprească. Un jandarm a tras mai multe focuri de avertisment și, ulterior, a revenit în autospecială, intenționând să-și asigure arma.

Conducerea Jandarmeriei a dispus începerea unei anchete

Se pare că arma s-a descărcat din greșeală, rănindu-l pe jandarm la mână, iar glonțul a ricoșat lovind în abdomen un alt jandarm. Cei doi răniți au fost transportați la spital și sunt în afara oricărui pericol, susțin surse medicale.

Ce spune Jandarmeria despre incident

„Confirmăm producerea acestui incident în care au fost implicați doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov. Incidentul s-a produs noaptea trecută, în localitatea Pantelimon din județul Ilfov.

Un echipaj format din trei subofițeri, în timp ce acționa pe raza județului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura București, între localitățile Glina și Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier. În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială și a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical.

După somațiile legale făcute, subofițerul a revenit în autospecială și în momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonțul ricoșând în abdomenul unui alt jandarm.

Imediat după acest incident, cei doi jandarmi au fost preluați de către ambulanță, conștienți, și transportați la spital. La acest moment, leziunile provocate nu le pun viața în pericol.

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate", au declarat reprezentanții Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou