Culiță Sterp, atitudine neobrăzată, după ce a ieșit din sala de judecată.Iată replica manelistului dată unui jurnalist: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

Anca Bratu, 23 noiembrie 2022, Ora 19:09

  • print
  • |
judecata-culita-sterp-accident-46990-1.jpeg

Culiță Sterp, cu gura până la urechi, la ieșirea din sala de judecată A luat la “mișto” un jurnalist!

Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, dar procurorii, care au cerut inițial arestarea preventivă, au făcut contestație asupra deciziei judecătorești.

Manelistul a fost nevoit să se prezinte, din nou, în fața instanței, însoțit de avocat, de data aceasta pentru a fi prezent la judecarea contestației procurorilor privind măsura controlului judiciar. La finalul ședinței s-a stabilit că hotărârea va fi anunțată în cursul zilei de joi.

 

Artistul a fost așteptat, la ieșirea din sala de judecată, de mai mulți jurnaliști, cum era de așteptat, dar, nu a vrut să facă nicio declarație. La un moment dat, însă, a avut o reacție neașteptată față de un reporter: "Nevastă-ta mai întreabă de mine?", i-a spus Culiță cu zâmbetul pe buze unuia dintre jurnaliști, potrivit românia24.ro.

 

Atitudinea lui Culiță lasă loc la multe interpretări, mai ales că situația sa este una destul de gravă. Vinovat fiind, manelistul a ținut să arate, probabil, că este stâpân pe situație, uitând că și presa a fost cea care l-a ridicat pe culmile succesului.

 

La câteva zile de când a provocat un accident grav, pe o stradă din Cluj-Napoca, Culiță Sterp a ținut să ofere și primele explicații cu privire la acuzațiile care i se aduc la fapta comisă. Artistul și-a cerut scuze public față de familia victimei și a mărturisit că regretă toate cele întâmplate: "Vă pup pe toți, dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să-mi cer scuze, în primul rând lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi”, a declarat manelistul.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou