Judecătorul Stan Mustață, eliberat din arest

Mălina Andrei, 29 octombrie 2014, Ora 13:49

  • print
  • |
judecatorul-stan-mustata-eliberat-din-arest-44119-1.jpg

Judecatorul Stan Mustață, acuzat de luare de mită și trafic de influență, a fost eliberat miercuri din arestul preventiv și dus în arest la domiciliu.

Acesta făcea parte din completul de judecată al Curtii de Apel care avea să judece dosarul ICA în care a fost condamnat Dan Voiculescu la închisoare.

Pentru a justifica faptele imputate, Mustață le-a explicat judecătorilor că totul s-a întâmplat din cauză că este „băutor de vin”.

"Eu sunt băutor de vin. Mai multe pahare. Alcoolul dezleagă limbile, încălzeşte inimile. (...) Când mergeam să consumăm vin, la grupul sanitar se mai înfiripau discuţii. (...) Seriozitatea dispărea la întâlnirile cu Boraciu. Intram într-o lume fantastică. (...) Cu două săptămâni înainte de Paşte, după ce am băut nişte pahare de vin, Boraciu mi-a zis să soluţionez dosarul ICA, altfel sunt arestat şi lăsat fără pensie. Ceea ce s-a şi întâmplat. Dacă nu aş fi băut, aş fi conştientizat pericolul. Am crezut că era o farsă de-ale lui Boraciu. Dacă nu ar fi fost efectul vinului, nu aş fi fost astăzi aici", a marturisit el judecatorilor despre discutiile purtate cu cel acuzat ca i-a fost complice.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou