Klaus Iohannis îl invită pe Regele Mihai la învestitura sa

Mălina Andrei, 19 noiembrie 2014, Ora 16:45

  • print
  • |
klaus-iohannis-il-invita-pe-regele-mihai-la-investitura-sa-44445-1.jpg

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a participat la un prânz alături de Regele Mihai, cu ocazia evenimentului "Porţile deschide" la Palatul Elisabeta.

Cu această ocazie, Iohannis l-a invitat pe Regele Mihai la ceremonia de învestitură a noului preşedinte.

Klaus Iohannis a fost întâmpinat la sosire de principesa Margareta, căreia i-a oferit un buchet de flori, precum şi de principele Radu. Iohannis le-a transmis că această invitaţie este o mare plăcere şi onoare.

Cea de-a 93-a aniversare a Regelui Mihai I, din 25 octombrie, a fost marcată printr-o serie de evenimente, între care o ceremonie de decorări, o recepţie la Castelul Peleş şi un concert de gală la Ateneul Român. Aceste evenimente s-au desfăşurat în prezenţa principesei Margareta, a principelui Radu şi a principelui Nicolae, însă în absenţa Regelui Mihai I.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou