Best Dental

Liviu Dragnea a DEMISIONAT din Guvern

Ziarul Atac, 15 mai 2015, Ora 12:40

  • print
  • |
liviu-dragnea-a-demisionat-din-guvern-46505-1.jpg

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. "Mă consider nevinovat" şi "nu înţeleg care a fost motivarea deciziei de astăzi", a instanţei, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare şi cu un termen de încercare de trei ani, în dosarul Referendumul, au decis magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

La ultimul termen din dosar , procurorii au cerut pentru Dragnea închisoare cu executare.

În acest dosar, Liviu Dragnea este judecat pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Concret, social-democratul este acuzat că ar fi pus la punct un sistem național de influență prin care ar fi fraudat votul la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:27