Luarea unei decizii în cazul lui Ioan Adam, amânată

Mălina Andrei, 21 octombrie 2014, Ora 13:41

  • print
  • |
luarea-unei-decizii-in-cazul-lui-ioan-adam-amanata-44005-1.jpg

Comisia juridică a Camerei Deputaților a amânat marți luarea unei decizii în cazul deputatului Ioan Adam, pentru care Direcția Națională Anticorupție (DNA) a cerut încuviințarea arestării preventive.

Comisia Juridică avea termen până miercuri să dea raportul, dar deputații au cerut o amânare, pe motiv că nu au avut timp să studieze faptele din dosar.

Ion Adam este acuzat că, în cursul anului 2012, le-a solicitat judecătorilor Ordog Lorand Andras şi Gabriel Uţă, de la Tribunalul Covasna, să admită o cale extraordinară de atac, în favoarea lui Gheorghe Sturdza Paltin, naşul de cununie al deputatului. În 17 aprilie 2012, cei doi judecători au pronunţat hotărârea judecătorească prin care s-a dispus reconstituirea dreptului de proprietate pentru 43.227 de hectare teren forestier şi 50 de hectare de teren agricol în judeţul Bacău.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou