Macovei face chetă pentru campanie pe Facebook

Mălina Andrei, 19 august 2014, Ora 17:37

  • print
  • |
macovei-face-cheta-pentru-campanie-pe-facebook-42655-1.jpg

Monica Macovei s-a trezit în cursa prezidențială fără sprijin financiar, așa că s-a gândit să posteze un mesaj pe Facebook, prin care să ceară sprijin financiar pentru a-și desfășura campania.

"Dragi prieteni,

Ştiţi că nu am firme, nu fac afaceri cu statul şi nu am oligarhi si nici partide care să mă sprijine financiar în campanie. Am intrat în această cursă electorală pentru că doresc o Românie vie, sănătoasă, curajoasă și mândră. Contez pe sprijinul vostru, al celor care vreți o astfel de Românie.

Dacă doriți să susțineți campania electorală, o puteți face în conturile deschise la Unicredit Tiriac Bank București, astfel:

Titular: Monica Macovei Președinte

1. Conturile sunt:

Pentru LEI, cont: RO50 BACX 0000 0000 1750 5007
Pentru EURO, cont: RO23 BACX 0000 0000 1750 5008
Pentru USD, cont: RO93 BACX 0000 0000 1750 5009

2. Cod SWIFT sau BIC: BACXROBU. Banca și Adresa: UniCredit Tiriac Bank, "Millennium" Branch, Bucharest 88 Victoriei, Bucharest 1, Ro-10085.

3. Susținerea campaniei electorale se poate face prin depunere directă la ghișeu, mergând la orice filială Unicredit Tiriac Bank din țară și alegând unul din cele trei conturi bancare deschise, sau prin transfer bancar.

Pentru a putea înregistra legal tranzacția, vă rog să menționați în formularul bancar, în câmpul de explicații, adresa (oraș, strada, nr.) și CNP/CIF dumneavoastră, cu mențiunea "suport financiar" și să trimiteți un e-mail cu aceste informații la adresa: trezorier@macoveipresedinte.ro.

4. În urma solicitărilor primite de la românii care au cetăţenie română sau şi cetăţenie română şi trăiesc în străinătate, fac următoarele precizări: dacă aveți domiciliul în străinătate, vă rog să completați în formular adresa din străinătate. Altfel, completați adresa din România.

Dacă aveți nevoie de informaţii suplimentare, vă rog să ne scrieţi.

Vă mulțumesc!", e mesajul postat de Macovei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou