MApN nu comentează cazul Turcescu

Cristian Blănuţă, 22 septembrie 2014, Ora 14:43

  • print
  • |
mapn-nu-comenteaza-cazul-turcescu-43486-1.jpg

Ministerul Apărării Naționale nu comentează pe marginea declarațiilor jurnalistului Robert Turcescu care a dezvăluit, duminică seară, că a fost ofițer sub acoperire.

„Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe", informează comunicatul ministerului.

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, duminică seară, în cadrul emisiunii "Actualitatea Românescă", de pe B1 TV, că documentele postate în cursul zilei pe blogul personal sunt reale și au fost publicate chiar de el. De asemenea, realizatorul a precizat că este gata să dea socoteală în fața judecătorilor şi că nu va mai realiza emisiunea televizată.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou