Marine Le Pen: Pedeapsa cu moartea ar trebui să fie prezentă în arsenalul nostru legislativ

Mălina Andrei, 8 ianuarie 2015, Ora 15:22

  • print
  • |
marine-le-pen-pedeapsa-cu-moartea-ar-trebui-sa-fie-prezenta-in-arsenalul-nostru-legislativ-45086-1.jpg

Liderul partidului de extremă-dreapta, Frontul Naţional, Marine Le Pen (foto), a anunțat că își dorește reintroducerea pedepsei cu moartea, iar dacă va câștiga alegerile prezidențiale din 2017, o va face.

"Personal, cred că pedeapsa cu moartea ar trebui să fie prezentă în arsenalul nostru legislativ. Întotdeauna am spus că voi oferi cetăţenilor francezi posibilitatea să se exprime într-un referendum pentru legiferarea unei asemenea măsuri", a spus Le Pen, citată de France2.

După atentatul terorist de ieri, din centrul Parisului, care a vizat sediul redacţiei Charlie Hebdo, Le Pen a ţinut un discurs televizat împotriva "ideologiei odioase".

"Nu trebuie să ne fie frică să spunem răspicat: acesta a fost un atac terorist făcut în numele Islamului radical. Nu mai este timp pentru negare sau ipocrizie. Respingerea absolută a fundamentalismului islamic trebuie proclamată cu voce tare şi fermă".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou