Best Dental

Mărioara Zăvoranu a murit

Mălina Andrei, 17 aprilie 2015, Ora 20:44

  • print
  • |
marioara-zavoranu-a-murit-46323-1.jpg

Războiul dintre Oana Zăvoranu și mama ei a încetat vineri dimineața. După trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu a încetat din viaţă. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Marioara Zăvoranu instrase în comă, joi seara, fiind ţinută în viaţă doar de aparate. În ultimele trei luni, cât a stat în spital, Mărioara nu s-a putut odihni sau mânca. Se vedea pe faţa ei că trece prin momente grele, a slăbit, era trasă la faţă și abia mai vorbea. De altfel, femeia și-a mutat, practic, biroul de unde se ocupa de afaceri în salonul de spital.

Cât timp a fost în comă, la căpătâiul ei s-au aflat asistente, dar şi omul de încredere. Mărioara Zăvoranu a murit în jurul orei 9:30, după aproape două ore în care a fost resuscitată de medici, dar fără succes.

Prima reacție a Oanei a fost de-a dreptul halucinantă.

Actrița le-a declarat celor de la cancan.ro că mama ei a murit cand a născut-o, pentru că nu a vrut-o. Faptul că ea chiar a murit vineri este o justiție divină, a mai spus Oana, în timp ce rudele se pregătesc pentru înmormantare. Oana și mama ei s-au certat în ultimii ani pentru o avere de 60 de milioane de euro, reprezentând afaceri și proprietăți.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:16