Best Dental

Mărturia fotbalistului român care ar fi trebuit să se îmbarce pe aeronava care s-a prăbușit: „ A fost un semn divin”

Mălina Andrei, 25 martie 2015, Ora 12:19

  • print
  • |
marturia-fotbalistului-roman-care-ar-fi-trebuit-sa-se-imbarce-pe-aeronava-care-s-a-prabu-it-a-fost-un-semn-divin-46088-1.jpg

Un român a reușit să ocolească moartea în ultimul moment, după ce jucatorii unei echipe de fotbal, din care face parte și el, care ar fi trebuit să se urce în avionul Airbus A320, care s-a prăbușit în Alpii francezi.

În ultimul moment s-a renunțat le zborul respectiv deoarece escala din Dusseldorf ar fi fost prea lungă, aşa că şi-au reprogramat alte trei zboruri, prin Zurich şi Munchen. A fost decizia care le-a salvat viaţa jucătorilor de fotbal.

Jucătorii echipei Dalkurd FF, din liga a treia suedeză, urmau să revină, în Suedia, după un cantonament în Catalonia. Din echipa face parte și românul Alin Vigariu, fost jucător al Craiovei și al Gloriei Buzău.

"Pentru toți cei care au încercat să ne contactați, în ultimele ore, suntem bine, am ajuns acasă", a scris, pe Twitter, portarul echipei, Frank Pettersson. Acesta a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a precizat că se va ruga pentru cei care și-au pierdut viața, în cumplita tragedie.

Mărturia românului e impresionantă.

"Cursa spre Dusseldorf era o variantă a noastră pentru a ne întoarce în Suedia. Era varianta cea mai bună. Singura problemă a apărut în momentul în care legătura noastră spre Stockholm era la cinci ore după ce ajungeam la Dusseldorf. Directorul nostru sportiv a hotărât să renunţe la această variantă spre Dusseldorf şi să împartă grupul în trei. Două părţi am mers la Zurich şi una la Munchen", a afirmat sportivul, într-o intervenţie telefonică la o televiziune.

"Le mulţumim că au ales varianta asta acum, dacă stăm să ne gândim la ce s-a întâmplat ieri. A fost, să zic aşa, un semn divin. Că nu prea se întâmplă să mergi într-un cantonament cu echipa şi după aceea să vii cu trei avioane din patru şi acela să cadă", a mai spus românul.

"Când am ajuns în Zurich aveam telefonul plin de mesaje, toată lumea mă întreba unde sunt, că încercase să mă sune, eu nu ştiam ce s-a întâmplat. A fost destul de greu şi, în acelaşi timp, suntem bucuroşi că am reuşit să ajungem cu bine pe pământ. Nu mă bucur că au căzut ei, mă bucur că am scăpat eu, acesta e sentimentul", a mai spus el.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:23