Best Dental

Mazăre și Vanghelie, colegi de celulă în arestul Poliției Capitalei

Mălina Andrei, 7 aprilie 2015, Ora 10:15

  • print
  • |
mazare-si-vanghelie-colegi-de-celula-in-arestul-politiei-capitalei-46240-1.jpg

Radu Mazăre şi Marian Vanghelie împart aceeaşi celulă în arestul Poliţiei Capitalei. Alături de cei doi primari se află deputatul PNL Theodor Nicolescu şi primarul din localitatea Bradu Florin Fratica.

Atât Vanghelie, cât și Mazăre au fost suspendați luni din funcția de primar.

Marian Vanghelie se află în arestul central al Poliției Capitalei de mai bine de trei săptămâni.

Fostul social democrat este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Vanghelie ar fi comis aceste infracţiuni vreme de 8 ani în care, spun procurorii, acesta ar fi primit o mită record de 90 de milioane de euro pentru a favoriza firmele omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice.

Radu Mazăre a fost adus vineri seara în arestul central al Poliţiei Capitalei, după ce a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Tot vineri, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost trimis în judecată de DNA Constanţa în dosarul în care este cercetat pentru vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, procurorii stabilind că în acest caz bugetul Primăriei Constanţa a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:21