Best Dental

Mesajul ministrului Apărării din Marea Britanie, pentru români

Mirela Ene, 23 martie 2015, Ora 10:26

  • print
  • |
mesajul-ministrului-apararii-din-marea-britanie-pentru-romani-46053-1.jpg

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, se întâlnește luni dimineața cu omologul său român, Mircea Dușa. "Împărtășim îngrijorarea României în ceea ce privește securitatea la Marea Neagră", a declarat Michael Fallon la București.

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, se află în vizită la Bucureşti, în cadrul căreia se va întâlni cu omologul român, Mircea Duşa, cu preşedintele Klaus Iohannis și cu premierul Victor Ponta, informează Realitatea TV.

Vizita lui Michael Fallon are loc la scurt timp după cea a ministrului britanic de Externe, Philip Hammond, în ianuarie 2015, confirmând o relaţie apropiată între România şi Marea Britanie.

"Împărtășim îngrijorarea României în ceea ce privește securitatea de la Marea Neagră", a declarat Michael Fallon la București. "Sistemul antirachetă al NATO este unul defensiv, cum o arată și numele", a mai spus ministrul britanic.

Cel mai nou distrugător al Marii Britanii va sosi în octombrie la Marea Neagră, a mai spus șeful apărării din Regat.

"Marea Britanie şi România au dezvoltat un parteneriat strategic ale cărui priorităţi sunt prosperitatea şi securitatea. Guvernul de la Londra a salutat angajamentul României de a aloca doi la sută din Produsul Intern Brut (PIB) în domeniul apărării, până în 2017, precum şi găzduirea Comandamentului Multinaţional de Divizie Sud-Est (Multinational Divisional HQ, South-East Europe) şi a uneia dintre cele şase Unităţi pentru Integrarea Forţelor NATO (NATO Forward Integration Unit)", se arată într-un comunicat al Ambasadei britanice.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:27