Mihail Gorbaciuv, avertizează: Războiul Rece dintre ruşi şi americani ar putea să se transforme într-un conflict armat

Mălina Andrei, 29 ianuarie 2015, Ora 14:15

  • print
  • |
mihail-gorbaciuv-avertizeaza-razboiul-rece-dintre-rusi-si-americani-ar-putea-sa-se-transforme-intr-un-conflict-armat-45373-1.jpg

Mihail Gorbaciov a lansat un avertisment sumbru cu privire la relaţiile deja îngheţate SUA-Rusia.

"Auzim vorbindu-se doar despre sancţiuni ale Americii şi Uniunii Europene contra Rusiei. Şi-au pierdut minţile? America s-a rătăcit în adâncul junglei şi ne trage după ea. Iar pentru a spune lucrurilor pe nume, ea (America) ne antrenează într-un nou Război Rece, încercând în mod deschis să-şi urmeze ideea genială de a vrea să triumfe întotdeauna", a declarat Gorbaciov, citat de agenţia Interfax.

Decalarațiile fostului lider sovietic vin în contextul în tensiuilor dintre Rusia și Occident, ca urmare a implicării Moscovei în conflictul din estul separatist al Ucrainei.

În ultimele luni, Rusia a fost ținta mai multor sancșiuni econimice impuse de Occident după anexarea Peninsulei Crimeea şi izbucnirea unui conflictului din estul Ucrainei, care s-a soldat cu peste 5.000 de morţi.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou