Ministrul Bugetului a depus jurământul din a doua încercare

Cristian Blănuţă, 28 august 2014, Ora 11:15

  • print
  • |
ministrul-bugetului-a-depus-juramantul-din-a-doua-incercare-42849-1.jpg

Darius Vâlcov, noul ministru delegat pentru Buget, a depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Ceremonia ar fi trebuit să aibă loc miercuri, însă preşedintele Traian Băsescu a amânat-o după ce Victor Ponta nu a mai ajuns la eveniment.

La ceremonie au participat premierul Victor Ponta şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Luaţi un portofoliu extrem de greu, dacă avem în vedere obligaţiile asumate de România. Ca om care participă la Consiliul European, vă spun că speranţa celor care se gândesc la schimbarea politicii de consolidare fiscală În UE sunt deşarte", i-a spus Traian Băsescu lui Darius Vâlcov.

"Să fiţi un ministru al bugetului României şi nu un ministru al bugetului al unor interese electorale. Vă cunosc demult, ştiu că sunteţi un om hotărât şi sper să puneţi interesul României deasupra altor interese", a mai spus preşedintele.

Şeful statului a decis miercuri amânarea ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură după ce premierul Victor Ponta a renunțat să mai participe la eveniment.

Băsescu a declarat că i s-a părut "neserios" modul în care a fost anunţată lipsa premierului Victor Ponta de la ceremonia de depunere a jurământului, arătând este pentru prima dată în când are loc o astfel de situaţie.

Mai mult, şeful statului a afirmat că nici un premier nu a lipsit vreodată de la o învestitură şi că Victor Ponta trebuie să respecte statul român şi simbolurile sale.

Premierul Victor Ponta a declarat că nu a participat la învestirea lui Darius Vâlcov în funcţia de ministru al Bugetului deoarece vizita sa în Chişinău s-a prelungit peste program.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou