Best Dental

Ministrul Mediului vine cu informațiile pe care toți șoferii trebuie să le știe: Ce va conține noua taxă auto

Ziarul Atac, 5 octombrie 2018, Ora 09:21

  • print
  • |
ministrul-mediului-vine-cu-informatiile-pe-care-toti-oferii-trebuie-sa-le-tie-ce-va-contine-noua-taxa-auto-46774-1.jpg

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, miercuri, că instituția pe care o conduce pregătește, în colaborare cu alte ministere, o nouă taxă auto, care să nu mai poată fi atacată în instanțe de către români.

„Există un grup de lucru din care fac parte și colegii noștri de la Ministerul Finanțelor, de la Ministerul Justiției, Transporturilor, un grup de lucru la care s-au adăugat și producătorii din România de autovehicule, dar și ONG-urile care au făcut studii privind calitatea aerului, astfel încât să găsim o variantă (de taxă auto - n.r.) care să nu mai poată fi atacată din punct de vedere al justiției și să nu fie combătută de nimeni”, a declarat, joi, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Oficialul de la Mediu mai precizează faptul că în prezent se poartă discuții cu ministrul Teodorovici, astfel încât populația să nu plătească mai mult.

„Discuțiile mele cu ministrul Teodorovici le port pentru a găsi soluții, astfel încât populația nu să fie cea care să pătimească, populația să fie determinată să poată să facă anumite lucruri și nu să plătească bani mai mulți, ci să găsim metode de informare și de educare”, mai precizează ministrul Mediului.

Ministrul nu a precizat însă când va fi gata noua taxă auto, în ciuda faptului că despre un nou timbru se discută încă de anul trecut, iar Gavrilescu a dat mai multe termen de finalizare a proiectului, precum martie 2018 și, ulterior, septembrie 2018.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:26