Mioara Roman, evacuată din vila de protocol în care locuia

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 08:08

  • print
  • |
mioara-roman-evacuata-din-vila-de-protocol-in-care-locuia-45382-1.jpg

După 25 de ani, Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, se mută din vila de protocol în care locuia de de 25 de ani.

După şase ani de procese, Mioara Roman a ajuns la o înțelegere cu RA-APPS, fosta soție a lui Petre Roman urmând să se mute în noua locuință oferită de stat.

"Mă mut şi scap, în sfârşit, de belea! Mi s-a dat cu chirie un apartament de trei camere, de vreo 70 mp locuibili, plus 90 mp spaţiu verde. E igienizat şi în perfectă stare şi se află într-o zonă bună, la parterul unei vile cu etaj. Un living mare, un dormitor, n-am nevoie de mai mult, e o casă pe gustul meu. Chiria e normală, la nivelul pieţei (aproximativ 400 de euro/lună - n.r.). Nu-mi încape toată mobila în noua locuinţă, probabil că o parte va fi vândută. O voi lua cu mine şi pe Tera, căţeluşa mea. Vreau să trăiesc liniştită!", a declarat Mioara Roman pentru ziarulring.ro.

Joi, câteva mașini au transportat mobilă și o parte din lucruri.

Mioara Roman locuia în această casă din 1990, așadar a fost chiriaș în această locuință care aparține de RAPPS timp de 25 de ani.

În ultimii ani, după ce a divorțat de Petre Român, RAPPS a dat-o de mai multe ori în judecată pe Mioara Roman, pentru a recupera chiria restantă pentru locuința de protocol, atribuită fostului ei soț când era premier.

Anul trecut, restanțele se ridicau la o jumătate de milion de euro. În urmă cu câteva săptămâni, Mioara Roman a acceptat propunerea Regiei Protocolului de Stat de a se mută într-un apartament cu trei camere din centrul Capitalei, care aparține tot RAPPS.

Guvernul i-a oferit fostului președinte locuința fostei soții a lui Petre Roman, Mioara Roman.
Ca răspuns, fostul preşedinte a transmis Guvernului şi RA-APPS obiecţiile sale, arătând de ce nu poate lua în calcul niciuna dintre cele două case.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou