Mircia Muntean, implicat într-un accident. IMAGINI de GROAZĂ cu deputatul PSD, BEAT MORT

Mălina Andrei, 31 octombrie 2014, Ora 14:34

  • print
  • |
mircia-muntean-implicat-intr-un-accident-imagini-de-groaza-cu-deputatul-psd-beat-mort-44132-1.jpg

Accidentul s-a produs joi seara, pe Calea Zarandului din Deva, în apropierea intersecției cu statia CFR. Fostul primar al Devei conducea un SUV Opel Antara pe banda a 2-a de circulație când, din motive încă necunoscute, a acroșat un autobuz și un autourism care circulau pe banda 1 a drumului. Mașina deputatului PSD (fost PNL, PDL, UNPR, PLR) a intrat apoi în spatele unei autobasculante, relatează hunedoaraliberă.ro

Potrivit martorilor, deputatul Mircia Muntean a fost ajutat sa iasă din mașină de unul din șoferii implicați în accident, care susține că Mircia Muntean era lovit în zona capului. După ce a stat câteva minute la locul accidentului, acesta a plecat, însoțit de mai mulți bărbați, în direcția gării din Deva. Din informațiile neverificate de la martorii accidentului, există suspiciunea că Mircia Muntean se afla sub influența băuturilor alcoolice, mai relatează sursele citate.

Subcomisarul Bogdan Niţu, purtărorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, a declarat, vineri, că poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal în cazul accidentului produs joi seară, în care a fost implicat Mircia Muntean.

"În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dată fiind calitatea de parlamentar a uneia dintre persoanele implicate în accident, dosarul va fi trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Hunedoara.

La locul accidentului a ajuns un cameraman al unui post de televiziune, care l-a recunoscut pe fostul primar Mircia Muntean şi a început să îl filmeze.

"Deputatul PSD era plin de sânge pe faţă şi părea băut. A fost scos din maşină de ceilalţi şoferi. Când a observat că îl filmez, a început să mă lovescă pe mine şi camera. Un alt bărbat care era cu el m-a împins, iar el şi m-a lovit pe mine şi camera cu care filmam. Nu am renunţat. Atunci, paralmentarul a luat-o la fugă spre tufişuri şi a intrat în ele. A ajuns undeva pe un gard şi a rămas acolo atârnat fără să mai poată înainta. A fost scos de acolo de poliţişti locali", a spus cameramenul Ioan Boldor.

De altfel, pe imaginile suprinse de acesta se observă cum Mircia Muntean împinge camera şi apoi fuge în tufişuri.

În imagini se mai poate vedea cum parlamentarul Mircia Muntean este scos din tufişuri de către polițiștii locali, desculţ şi plin de sânge pe faţă.

Parlamentarul Mircia Muntean a spus în fața camerei de luat vederi, dar și în fața polițiștilor că nu se afla el la volanul autoturismului implicat în accident.

Întrebat cum s-a produs accidentul, parlamentarul a răspuns: "Accidentul nu s-a întâmplat. N-am condus eu! A condus Jenică...".

Cameramanul a insistat: "Martorii spun că dumnevoastră eraţi la volan", iar deputatul PSD răspunde: "Mi se pare fals! Ia întrebaţi 1000 de oameni cine a plecat din Peştiş cu mine până am ajuns aici?". Cameramanul continuă cu întrebările, iar parlamentarul răspunde: "Beau cât vreau! Am şofer şi beau cât vreau!".

În urma accidentului, Mircia Muntean, care a suferit răni la cap şi la faţă, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde este internat în continuare, la Secția Neurochirurgie.

La câteva ore de la producerea accidentului, Poliția Județeană Hunedoara a transmis un comunicat de presă în care se precizează că nu au existat victime.

VIDEO INCREDIBIL cu deputatul PSD beat fugind prin boscheți după un accident

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou