Mitică Dragomir: Gigi Becali „M-a și pârlit la preț"

Orlando Chelu, 26 ianuarie 2023, Ora 00:01

  • print
  • |
mitica-dragomir-gigi-becali-m-a-i-parlit-la-pret-47340-1.jpg

 

Mitică Dragomir, detalii intime despre Gigi Becali: „M-a și pârlit la preț. Mi-a lăsat o dată și a ieșit la tv că mi-a făcut nu știu ce reducere”      

Mitică Dragomir, fostul președinte LPF, a dezvăluit, printre altele, care au fost pașii urmați de Gigi Becali pentru a-și pune bazele averii și cât de mult și-a axat investițiile pe tranzacțiile cu terenuri.

Patronul FCSB a fost subiect din nou subiect de discuție la prima ediție de „Profețiile lui Mitică”. Fostul președinte LPF a vorbit despre agoniseala pe care o are latifundiarul din Pipera și cum ar fi putut concura cu acesta, dacă ar fi avut un pic de inspirație.

În urmă cu doi ani, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal estima că averea lui Gigi Becali se ridică la două miliarde de euro. El spunea că acesta deține mai multe terenuri valoroase și proprietăți care i-ar asigura traiul pentru „cinci mii de ani”.

„El a fost mai deștept de cât toți. A cumpărat de la toată lumea câte 200 de metri”

„Nu există om perfect. Luând lucrurile bune și lucrurile rele, lucrurile bune sunt mult mai mari. Nu am nici un business cu el. M-a și pârlit la preț. Mi-a lăsat o dată și a ieșit la tv că mi-a făcut nu știu ce reducere, dar din contră, mi-a luat mai mult. Gigi Becali, dacă avea și educație, era cel mai tare om din țara asta. Era președintele României dacă avea educație. Toată lumea l-a făcut în toate felurile. Eu nu vreau să fiu avocatul lui Gigi Becali că n-am nevoie de terenuri. Am cumpărat destule.

El a fost mai deștept decât toți. A cumpărat de la toată lumea câte 200 de metri, 500 de metri, 1000 de metri, 10.000 de metri. Roabe de certificate. Toată lumea râdea acum 20 de ani. Acum 25 de ani n-avea. Eu aveam cinci ziare pe piață. Vindeam 100 de mii de ziare la un loc. Toată lumea îmi spunea, inclusiv Taher, ‘Domne ia pământ’. Îmi dădea cu trei dolari metrul, nu cu 30 de cenți cât m-a rugat să iau unde am luat acum cu 300 de euro metrul” a spus Mitică Dragomir.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou