Moftul Elenei Udrea de a-și redecora celula a ajuns și în presa străină

Mălina Andrei, 27 februarie 2015, Ora 08:55

  • print
  • |
moftul-elenei-udrea-de-a-si-redecora-celula-a-ajuns-si-in-presa-straina-45790-1.jpg

The Telegraph scrie că fosta şefă PMP s-a oferit să redecoreze din banii proprii celula "îngrozitoare" în care se află închisă.

The Telegraph scrie că pe vremea când a fost ministrul Turismului, Elena Udrea avea o reputaţie de femeie cu "gusturi fine" ce are o "slăbiciune pentru hainele elegante". Acum, fosta şefă PMP vrea ca "pereţii celulei să fie tapetaţi, caloriferele şi bările vopsite, iar mobila schimbată", notează jurnaliştii britanici.

Totodată, The Telegraph relatează despre faptul că la nici două zile de când a ajuns în spatele gratiilor, fosta şefă PMP a fost "atât de nemulţumită" de condiţiile din arest încât a depus o cerere la reprezentanţii închisorii pentru a cere redecorarea celulei sale din banii proprii, dar şi curăţarea toaletei.

În plus, jurnaliştii britanici îl pomenesc şi pe avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, care a declarat presei că celula în care stă deputatul "este inumană, înjositoare, iar condiţiile din arest seamănă cu cele din lagărele de concentrare".

Fosta şefă PMP a primit însă o veste proastă. Conducerea Arestului Poliţiei Capitalei i-a respins cererea de renovare a celulei în care stă. Ea trebuie să doarmă în continuare în paturi din fier suprapuse şi să facă duş într-o baie fără uşă. Elena Udrea s-a plâns chiar de la tribuna Parlamentului de condiţiile precare din arest.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou