Moise Guran îl face praf pe Ponta: Am deranjat oameni mai grei decât el

Cristian Blănuţă, 19 septembrie 2014, Ora 09:14

  • print
  • |
moise-guran-il-face-praf-pe-ponta-am-deranjat-oameni-mai-grei-decat-el-43396-1.jpg

Moise Guran va fi scos din grila TVR, după emisiunea în care a apărut Traian Băsescu, iar jurnalistul și-a exprimat opinia pe o rețea de socializare.

Guran anunță că va mai face emisiuni și că este ofensat că ar fi fost dat afară la comanda lui Victor Ponta. "Am deranjat oameni mai grei decât Ponta!" e ironia jurnalistului la adresa premierului, potrivit stiripesurse.ro.

"Adevarul este ca azi am emisiune. Sper sa am si luni, dar nu sunt sigur. Comitetul Director a decis revenirea la grila de vara. Cum eu n-am fost peste vara, daca nu revin asupra deciziei pana luni, atunci luni nu o sa am emisie. Tehnic vorbind, toamna astronomica incepe pe 23 septembrie. Altfel insa, revenirea la grila de vara e o chestie usor iresponsabila. Nu ca ma scot pe mine, dar nici UEFA Champions League n-a fost peste vara. Si aia costa frate! Vine Curtea de Conturi peste ei. De aia zic, cred ca pana luni mai au timp si nu m-as ambala sa il fac pe Ponta atat de capabil incat sa determine TVR-ul sa se sinucida financiar.

Eu fac emisiune in seara asta sa stiti... Aia cu Ponta care m-a dat afara de la TVR ma si cam ofenseaza... Adica, de patru ani, de cand sunt la TVR eu stiu ca am deranjat oameni mult mai grei decat Ponta", a postat Guran.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou