Monica Iacob Ridzi, de 22 de ore pe drum spre spital

Mălina Andrei, 3 martie 2015, Ora 14:38

  • print
  • |
monica-iacob-ridzi-de-22-de-ore-pe-drum-spre-spital-45832-1.jpg

Soțul fostului ministru Monica Iacob Ridzi a declarat, marți, că, deși soția lui a plecat luni la ora 16 din Cluj pentru a fi internată la Spitalul Penitenciar Jilava, după 22 de ore, soția sa încă nu a ajuns la destinație.

De asemenea, tiberiu Iacob Ridzi a precizat că fostulministru este trasnporat cu o dubă a poliției și nu cu o ambulanță.

"Era necesară o ambulanță pe care am solicitat-o, dar nu s-a permis acest lucru. Transportul cu o dubă sau autobuz, în situația ei, la bolile pe care le are, este mai mult decât impropriu. Deja sunt 22 de ore de când a plecat. A plecat luni la ora 16. Nu a ajuns nici acum la Jilava", a spus soțul Monicăi Iacob Ridzi, potrivit B1Tv.

"E o problemă foarte serioasa. Marele risc este că imunitatea ei este foarte scăzută și orice banală gripă sau orice virus poate fi fatal. Nu are voie să stea în frig, în mizerie, are nevoie de alimentație corespunzătoare", a mai spus Tiberiu Iacob Ridzi, adăugând că solicitarea de a fi transferată la Spitalul Penitenciar Jilava a fost făcută de soția sa.

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a plecat luni, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou