Noul termen al procesului lui Iohannis: 27 octombrie

Mălina Andrei, 23 octombrie 2014, Ora 15:23

  • print
  • |
noul-termen-al-procesului-lui-iohannis-pe-27-octombrie-44035-1.jpg

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a acceptat solicitarea ANI de urgentare a termenului procesului cu Klaus Iohannis. Noul termen al procesului a fost mutat de pe 18 noiembrie pe 27 octombrie.

Agenţia Naţională de Integritate a cerut instanţei supreme, miercuri, să judece mai repede dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, considerând că judecata ar trebui să aibă loc înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, nu la două zile după, respectiv în 18 noiembrie.

Instanţa supremă urmează să decidă, astfel, dacă menţine data stabilită iniţial pentru judecarea dosarului lui Klaus Iohannis sau dacă procesul începe înainte de terminarea alegerilor prezidenţiale.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou