O femeie din București a atacat cu spray de gândaci o sală de păcănele

Florentina Șerbănescu, 15 februarie 2023, Ora 11:51

  • print
  • |
o-femeie-din-bucure-ti-a-atacat-cu-spray-de-gandaci-o-sala-de-pacanele-47478-1.jpg

O femeie din București a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Sectorul 1 al Capitalei și a pulverizat spray iritant în ochii casierei. Ulterior a obligat-o pe angajată să îi dea toți banii din casa de marcat.

Jaful a avut loc seara, în jurul orei 22.30. După ce i-a fost pulverizat spray în ochi, angajata i-a dat femeii toți banii societății, fiind vorba de 6.822 de lei.

Potrivit unor surse Ziare.com, femeia care a orchestrat jaful are 22 de ani, este căsătorită și are doi copii. Aceasta tocmai ce pierduse banii la păcănele și s-a întors hotărâtă să îi recupereze. Cu toate acestea, nu a mai avut bani de spray iritant lacrimogen, drept urmare a folosit spray de gândaci. De asemenea, purta un hanorac cu Marvel Avengers când a comis fapta.

"La data de 14 februarie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, în Capitală, emis pe numele unei femei, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 9 februarie 2023, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla la locul de muncă, o persoană necunoscută i-ar fi pulverizat o substanță iritantă, apoi ar fi determinat-o să îi remită 6.822 de lei, bani ce aparțineau societății.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificată o femeie, bănuită de comiterea faptei.

Aceasta a fost condusă la audieri, în baza unui mandat de aducere, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată", a transmis Poliția Capitalei.

 

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou